Ze względu na ustawienia Twojej przeglądarki oraz celem usprawnienia funkcjonowania witryny umcs.pl zostały zainstalowane pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie. Możesz to zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki.
Przedmiot zamówienia realizowany jest w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” realizowanego przez konsorcjum Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej i Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, współfinansowany ze środków przeznaczonych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na realizacji badań sensorycznych/konsumenckich do oceny produktów non-food (badanie toksyczności inhalacyjnej, badanie przydatności konsumenckiej). Przygotowanie raportu z przeprowadzonych badań.
Termin składania ofert do dnia 15.11.2018r. do godz. 13:00.