Ostatnia aktualizacja
18.04.2024

Zamówienia publiczne

Realizacja badań sensorycznych/konsumenckich do oceny produktów non-food

94/CTWiT/2018

Ogłoszony
08.11.2018
Przedmiot
usługi
Status
W toku

Przedmiot zamówienia realizowany jest w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” realizowanego przez konsorcjum Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej i Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, współfinansowany ze środków przeznaczonych na naukę w ramach projektu pozakonkursowego „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach”, w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4).

Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na realizacji badań sensorycznych/konsumenckich do oceny produktów non-food (badanie toksyczności inhalacyjnej, badanie przydatności konsumenckiej). Przygotowanie raportu z przeprowadzonych badań.

Termin składania ofert do dnia 15.11.2018r. do godz. 13:00.

Najnowsze

Naprawa analizatora CHNS Euro Vector EA 3000

PU/28-2024/DZP-a

Ogłoszony
17.04.2024
Przedmiot
usługi
Status
Ogłoszone
Naprawa pompy turbomolekularnej TURBOVAC 151

PU/26-2024/DZP-a

Ogłoszony
17.04.2024
Przedmiot
usługi
Status
Ogłoszone