Kancelaria Prezesa Rady Ministrów - aktualne ogłoszenia o naborach na stanowiska

Ogłoszenia o naborach na wolne stanowiska pracy w służbie cywilnej w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.

Najnowsze ogłoszenia o naborach dotyczą m.in. stanowisk:

• Glówny specjalista w Wydziale Ochrony Danych i Bezpieczeństwa Informacji w Biurze Dyrektora Generalnego
  • Referendarz do spraw: benefitów pracowniczych oraz staży, praktyk i wolontariatów w Wydziale Rozwoju Kadr w Biurze Kadr i Rozwoju Zawodowego
  • Starszy Specjalista do spraw: monitoringu i analiz opinii i debaty publicznej w Wydziale Analiz Opinii i Debaty Publicznej w Departamencie Analiz
  • Specjalista do spraw: bieżącej obsługi organizacyjno-logistycznej i merytorycznej spotkań i wizyt PRM w Wydziale Organizacyjno-Protokolarnym w Centrum Informacyjnym Rządu
  • Radca do spraw: architektury informacyjnej państwa w Wydziale Architektury Informacyjnej Państwa w Departamencie Architektury Informacyjnej Państwa
  • Starszy specjalista Do spraw: usług komunikacji elektronicznej w Wydziale Usług Komunikacji Elektronicznej w Departamencie Telekomunikacji

Szczegóły dotyczące aktualnych naborów na poszczególne stanowiska znajdują się na podanej niżej stronie:

Szczegóły dotyczące aktualnych naborów w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów na poszczególne stanowiska poza służbą cywilną znajdują się na podanej niżej stronie:

Data dodania
    20 września 2022